Ciorba de fasole cu ciolan de porc

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 21 Oct 2013 | 16872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan/rasol de porc
  • 300 g fasole colorata
  • o bucata de telina
  • un morcov
  • 2 cepe albe
  • un pastarnac
  • ardei grasi
  • un dovlecel
  • 1 l bors de putina
  • sare dupa gust
  • 2-3 linguri cu bulion
  • patrunjel si leustean
  • cateva ramurele de cimbru uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan de porc:

Spalam bine fasolea si o punem la fiert, avand grija ca dupa ce da in clocot de cateva ori sa schimbam apa.

La 20-30 de minute dupa ce a reinceput fierberea, adaugam ciolanul de porc, spalat bine in prealabil. Intre timp, spalam si curatam legumele, le tocam marunt si le adaugam  in oala. Cand au fiert suficient si acestea, potrivim de gust cu sare, adaugam 2-3 linguri de bulion si borsul. Dupa ce a dat in clocot,  presaram deasupra cimbrul, patrunjelul si leusteanul tocate marunt.

Se serveste calda, cu pofta!

TIPS-URI

1

Apa adaugata trebuie sa fierbinte, in caz contar boabele de fasole se vor intari, intrucat se opresc din fierbere.

2

Nu este nevoie sa mai adaugam ulei deoarece carnea de porc va lasa suficienta grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:24

Aduceam Laurici

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:28

Dia, multumesc draga mea!

Krystyan Trendy 1

13.01.2014, 07:59

foarte buna ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole pastai la multicooker