Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi

de katty in Ciorbe, 3 Feb 2017 | 7988 vizualizari

 

Imi doream de ceva vreme o ciorbita usoara cu iaurt, asa am trecut la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pipote si inimi
  • 300 gr fasole galbena congelata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 galbenus
  • 300 ml iaurt grecesc 10%
  • marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi:

Curatam bine inimile si pipotele si le spalam. Le punem intr-o oala in apa rece la fiert si le fierbem pana se inmoaie bine. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama limpede.
Curatam ceapa si morcovul. Ceapa o tocam fin, iar morcovul il radem pe razatoarea mare.
In uleiul incins, punem morcovul si il lasam pana se inmoaie usor, apoi adaugam ceapa. Amestecam usor si cand ceapa a inceput sa se inmoaie stingem cu zeama de la pipote. Punem si pipotele si inimile, adaugam fasolea verde, sare, piper negru macinat si fierbem pana fasolea verde se inmoaie. Completam cu apa calda, daca este nevoie si mai dam cateva clocote. Amestecam iaurtul cu galbenusul, adaugam cate putina zeama fierbinte, amestecand continuu, apoi turnam amestecul in ciorba. Punem mararul si mai lasam pana ciorba se pregateste sa dea iar in clocot. Stingem focul, punem un capac si o lasam 10 minute, apoi o servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare