Ciorba de fasole verde cu perisoare

de mihaelar63 in Ciorbe, 21 Apr 2015 | 6674 vizualizari

 

Acum o saptamana am preparat prea mult material pentru perisoare .L-am pus la congelator . Acum l-am dezghetat la temperatura camerei si l-am improspatat cu verdeata tocata . Ciorba clasica de perisoare era prea repede sa se repete asa ca am pus mingiutele de carne in ciorba de fasole verde .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde fideluta congelata
  • 300 gr amestec perisoare [carne tocata , ou, sare , piper , verdeata , pesmet ]
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia
  • 1 tija telina
  • 1 lingura faina alba
  • 1 pahar rosii tocate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • smantana -optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole verde cu perisoare:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Ceapa , morcovul si telina se toaca marunt si se calesc usor in ulei 
  3. Se aduga lingura de faina si se amesteca usor . Imediat se pun rosiile tocate si 2 l apa . Cand da in clocot se pune fasolea verde si ardeiul rosu tocat .
  4. Carnea pentru perisoare se amesteca cu verdeata tocata .
  5. Formati mici bile cu mainile unse cu ulei si le puneti in ciorba sa fiarba la foc mic 5-10 minute .
  6. Serviti ciorba cu verdeata tocata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole verde cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui cu smantana