Ciorba de legume

de ralu_ca in Ciorbe, 3 Mar 2013 | 4569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare
  • 4 cepe
  • 4-5 cartofi
  • fasole pastai
  • zarzavat
  • bulion
  • bulion de zarzare
  • sare, delikat
  • orez
  • leustean
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume:

Legumele se curata, se spala si se taie sau se toaca. Intr-o oala la foc mediu punem putin ulei peste care adaugam ceapa si morcovul, amestecam  1-2 minute. Adaugam apa apoi cartofii, ceapa si morcovul si zarzavatul ( am folosit o sticla de 1 l pe care l-am facut asta-toamna ). Lasam sa fiarba iar cand sunt aproape fierte adaugam orezul si fasolea fideluta ( pe care am avut-o la congelator). Cand totul este fiert adaugam delikat si acrim ciorba cu bulionul de zarzare. Eu am mai adaugat si putin bulion sa fie mai colorata. Dupa ce am stins focul presaram leusteanul pe care l-am tocat in prealabil.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

cu praz merge foarte bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de legume