Ciorba de linte

de Anett in Ciorbe, 13 Mar 2016 | 3857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 3 morcovi
  • 2 patrunjel ( radacina)
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • foi de dafin
  • sunca si carnati afumati ( dupa gust)
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de linte:

Se spala lintea de cateva ori, apoi se lasa cateva ore ca sa se inmoaie, de preferat peste noapte.

Intre timp curatam morcovii, patrunjelul, ceapa si usturoiul. Le taiem in cubulete impreuna cu carnatii si sunca.

Se pune la fiert lintea impreuna cu legumele si carnea. Adaugam si foii de dafin, sare si piper dupa gust. Fierbem cam 30 de minute, mai precis pana cand lintea e coapta.

Amestecam 1 lingura de faina cu o lingura de smantana si o lingurita de mustar, apoi adaugam incet in supa amestecand continuu apoi fierbem pentru cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de linte rosie, reteta gustoasa si sanatoasa