Ciorba de os de porc cu legume

de marcela1979 in Ciorbe, 30 Aug 2011 | 5828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 os de porc
  • 1 ceapa
  • 5 morcovi
  • 2 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras sau gogosar
  • 200 gr fasole verde(eu am avut fiarta cu o zi inainte)
  • 200 gr mazare
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • bulion
  • vegeta,piper
  • frunze de patrunjel
  • frunze de telina
  • leustean
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de os de porc cu legume:

Osul se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se ia spuma.

Ceapa se curata si se taie marunt.Morcovii se curata si se da pe razatoarea cu ochiuri mari,patrunjelul radacina se face la fel  si ardeiul se taie cubulete marunt.Intr-o tigaie se pune ulei,se adauga morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mari,patrunjelul ras si ardeiul taiat cubulete mici.

Cand osul e fiert se scoate din oala se curata  de carnita daca are,si se adauga in oala ceapa tocata,apoi zarzavatul calit.Se lasa sa fiarba.Se adauga mazarea proaspata si cartofii taiati cubulete.Apoi cand cartofii sunt aproape fierti se adauga fasolea verde si se mai lasa sa fiarba.Cand sunt fierte toate se adauga rosia taiata in cuburi si se lasa sa mai dea un clocot,se mai pune bulion dupa gust,vegeta si piper,si se adauga la sfarsit verdeata tocata marunt.

Se mai da un clocot si se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de os de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pipote cu orez