Ciorba de pastai fasole galbena lata

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 29 Iun 2020 | 13312 vizualizari

 

  Nu mai ai nevoie nici de carne la aceasta fasole pastai, atat de buna este. Pastaile de fasole lata galbena sunt carnoase si foarte gustoase. Aceasta ciorba poate fi preparata intr-o zi de post.  Puneti langa ea ceapa verde, ardei iute si masa va fi perfecta.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole galbena, lata - pastai
  • 4 linguri ulei
  • 3 morcovi tineri
  • 1 patrunjel tanar radacina cu tot cu frunze
  • 1 felie de telina + 2 tije verzi cu frunze
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 lingurita rasa piper negru macinat
  • 1 pahar bulion de rosii
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pastai fasole galbena lata:

  1. Fasolea se spala, se rup capetele si se taie bucati de 2-3 cm.
  2. Spalati si curatati restul legumelor.
  3. Maruntiti ceapa verde si usturoiul.
  4. Taiati morcovii, telina si patrunjelul in cuburi sau rondele - cum va place.
  5. Inabusiti usor ceapa, usturoiul si legumele in ulei.
  6. Adaugati boiaua de ardei si tijele verzi, maruntite.
  7. Turnati deasupra 2 l apa fierbinte [ pentru a grabi pregatirea ]. Sarati.
  8. Adaugati fasolea lata si fierbeti 30 minute.
  9. Incercati daca fasolea este fiarta. Radacinoasele fiind tinere, se patrund foarte repede.
  10. La sfarsit acriti cu bulion de rosii si mai lasati sa fiarba cateva minute .Piperati.
  11. Serviti ciorba de fasole pastai alaturi de ceapa verde si ardei iute.
  12. Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Serviti ciorba de fasole pastai alaturi de ceapa verde si ardei iute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pastai fasole galbena lata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac