Ciorba de perisoare a la grec

de Lau in Ciorbe, 13 Oct 2011 | 5704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata
  • 1 cescuta orez+3 linguri
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel
  • marar
  • 300 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare a la grec:

Amestecam carnea cu 3 linguri de orez, patrunjel (uscat am pus eu) sare, piper, 1 ou si amestecam bine. Formam perisoarele si le asezam pe o farfurie

Ceapa tocata, morcovul(eu l-am taiat felii), telina data prin razatoare se pun la fiert. Cand incepe sa fiarba adaugam perisoarele si dam la foc mic. Cand s-au ridicat perisoarele deasupra adaugam orezul spalat si scurs bine de apa si mararul

Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana, cu un polonic turnam supa in fir subtire amestecand continuu (3-4) pana cand amestecul de galbenusuri se apropie de temperatura supei. Turnam  amestecul in oala, amestecand la suprafata ciorbei. Lasam sa dea cateva clocote si potrivim de sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. Adaugam patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 09:27

place da am facut si eu asa ca numi trebuie

Lau 1

14.10.2011, 10:18

multumesc

Kori 1

16.10.2011, 23:34

foarte buna si arata exact cum se face pe la noi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vacuta