Ciorba de perisoare cu conopida

de nico_nico in Ciorbe, 3 Noi 2010 | 7718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare,
  • 2 morcovi,
  • 2 cartofi,
  • cateva buchetele de conopida,
  • 2 pumni mici de orez,
  • 3 linguri de ulei,
  • bors magic cu verdeturi(pentru acreala) de la Delikat,
  • putina sare sau delikat,
  • frunze de patrunjel si marar verde(optional)
  • Perisoare:
  • 200 gr carne tocata de porc(sau amestec cu vita),
  • 3 linguri gris,
  • 2 galbenusuri.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare cu conopida:

Intr-o oala de 5 litri se calesti ceapa si morcovii taiati cubulete cu putina sare apoi adaugi conopida rupta in buchetele mici si 4-5 litri apa,iar cand da in clocot pui si cartofii taiati in cubulete.

Intre timp pregatesti perisoarele amestecand carnea tocata cu grisul si galbenusurile si formezi perisoarele. Le pui asezate pe o farfurie pana cand le bagi la fiert.Cand legumele s-au fiert pe jumatate pui perisoarele si orezul si le lasi la fiert circa 8-10 minute.Spre sfarsit condimentezi cu delikat si bors magic cu verdeturi.Iei oala de pe foc si adaugi verdeturile(patrunjel si marar verde).    

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare cu conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare