Ciorba de perisoare cu taitei de casa

de madi_marin in Ciorbe, 17 Ian 2010 | 11149 vizualizari

COMENTARII (17)

Bucataras 1

17.01.2010, 21:20

foaarte bine arata. Si eu sint fan ciorbe acrite cu zeama de varza

Teo 1

17.01.2010, 22:27

MADI ,bine ca ai pus astazi de-o ciorba de perisoare, ca tare -mi place!

madi_marin 1

18.01.2010, 09:02

si noi suntem lesinati dupa ciorba asta.mancam des ...si cu ceapa

Nicolae 1

18.01.2010, 15:04

se face ciorba de perisoare fara cartof si fara aluaturi numai cu zarzavaturi taeate cuburi si bilute facute din carne tocata fin si se acreste cu bors de putina...o fi alta reteta nu am auzit...sa nu uitati verdeata la urma....

madi_marin 1

18.01.2010, 17:21

pai daca am face retetele ,,ca la carte,, .....unde ar mai fi diversitatea, unicitatea, originalitatea? pana la urma....amprenta fiecarei gospodine,nu?

amalia 1

19.01.2010, 16:00

Bineinteles,Madi,ai dreptate! Arata bestial ciorba ta,am s-o incerc chiar maine...

madi_marin 1

19.01.2010, 17:52

sa imi spui cum ti-a iesit ciorbita,Amalia.

liana_geicu 1

19.01.2010, 21:28

Si mie imi place tare mult ciorba asta, mai ales ca ai facut-o cu taitei facuti in casa!

mihaelar63 1

19.01.2010, 21:49

felicitari pt reteta si pt . faptul ca ai avut rabdare sa faci taitei de casa .
de unde o stii , e specifica unei zone , sau ai ,, ghicit-o "" tu ?

madi_marin 1

20.01.2010, 09:06

si mie imi plac taiteii de casa si nu necesita nici mult timp nici cine stie ce ....rabdare. eu fac retetele in functie de cum am chef pe moment....poata ca altadata as fi facut-o cu orez in loc de taitei sau ,,ca la carte,,...

mihaelar63 1

20.01.2010, 09:40


ador chestia asta cu gatitul in functie de moment si chef , sunt o adepta a acestui stil ,

madi_marin 1

20.01.2010, 09:53

cory 1

31.01.2010, 12:28

nana 1

20.02.2010, 20:36

si eu sunt adepta "gatitul in functie de moment si chef"... pana la urma amprenta fiecarei gospodine in bucataria proprie da` "gust" mancarii ... mie imi palce Madi.... si taiteii de casa

madi_marin 1

20.02.2010, 21:01

nana, ma bucur ca iti place....sa incerci sa o pregatesti, taiteii de casa mie imi plac foarte mult....

nadina73 1

20.08.2010, 00:24

5 furcu si chiar am sa o fac zilele asteasuper

madi_marin 1

20.08.2010, 08:48

nadina...multumesc pentru furculite....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia