Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 9 Apr 2013 | 17176 vizualizari

COMENTARII (31)

Panacris 1

09.04.2013, 13:54

MotanLaOale 1

09.04.2013, 14:02

Lau 1

09.04.2013, 14:04

diaconta 1

09.04.2013, 14:14

n-am folosit cartofi in ciorba de perisoare,dare cred ca-i foarte buna

gaby_gabytza 1

09.04.2013, 14:21

buuun

ionela2682 1

09.04.2013, 14:21

Si eu mai pun cartofi...buna ..

Bya Ralu 1

09.04.2013, 14:33

nici eu nu am papat!da arata tare bine

Alinutza80 1

09.04.2013, 14:39

MonaMimi 1

09.04.2013, 14:50

Dya Daniela Andrei 1

09.04.2013, 15:21

Va multumesc si va pup cu drag! Dia este prima data cand inlocuiesc orezul cu cartofi, de altfel orice ciorba trebuie sa aiba cartofi , si, mi se pare mai gustoasa asa

kukibella 1

09.04.2013, 15:33

marianascarlat 1

09.04.2013, 15:40

Foarte buna!

simona72 1

09.04.2013, 15:42

F buna ciorbica, e preferata fiului meu cu bors musai!!!

gaby_duceag 1

09.04.2013, 15:59

foarte bine arata!
ps. asa de multe as manca de pe site-ul asta...

DulciuriSiNuNumai 1

09.04.2013, 16:22

e una dintre preferate! arata tare bine!

Dya Daniela Andrei 1

09.04.2013, 16:28

Multumesc fete dragi! Simona eu doar cu bors acresc ciorbele

Bucataras Monica 1

09.04.2013, 16:42

e una din preferatele mele , si eu folosesc tot bors dar mai nou am citit ca se pune la sfarsit de tot fara a fierbe foarte mult , deoarece isi pierde proprietatile

Dya Daniela Andrei 1

09.04.2013, 16:59

Eu intotdeauna pun borsul la sfarsit si las pe foc cat sa dea in clocot (10-15 minute in functie de ce adaug dupa, uneori taietei sau in acest caz perisoarele)

Alexandra Elena 1

09.04.2013, 17:15

nu as refuza u bol cu ciorba

Dya Daniela Andrei 1

09.04.2013, 17:25

Te astept la masa!

madi_marin 1

09.04.2013, 20:27

nebunie! e ciorbita mea preferata!

Rocsi 1

09.04.2013, 21:49

Asa as servi o portie calda

Dya Daniela Andrei 1

10.04.2013, 10:08

Madi si Rocsi va invit la o portie de ciorba calda (sau mai fierbinte, cum imi place mie )

Sim0na 1

10.04.2013, 16:04

Una din ciorbitele mele preferate!

Dya Daniela Andrei 1

10.04.2013, 16:57

Te poftesc la masa Simo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de legume, cu loboda si leustean