Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Mai 2018 | 5261 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare:

  • o caserola de carne tocata de pui
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 galbenus ou
  • vegeta

Pentru ciorba:

  • apa
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • paste micute
  • 1 albus de ou
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
  • praf bors cu smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana:

Intr-o oala punem apa la fiert.

Ceapa o tocam marunt, morcovul il dam pe razatoarea mare, le calim cu ulei de masline si le punem in oala de ciorba.

Intr-un castron punem carnea de pui, tocam 1/2 ceapa alba, condimentam si punem galbenusul de ou, amestecam bine compozitia si formam perisoarele pe care le punem intr-o farfurie, le dam la frigider 10 minute.

Se pun perisoarele in ciorba si se lasa la foc potrivit sa fiarba.

Pastele se pun intr-o craticioara in apa clocotita la fiert. Cand sunt gata, se strecoara si se pun in ciorba.

Albusul il batem bine si il facem franjuri in ciorba.

La sfarsit cand este gata, dam oala de pe foc, amestecam smantana cu praful de bors, punem putina zeama fierbinte si amestecam sa se tempereze. Se toarna compozitia in ciorba si se amesteca usor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare de pui cu paste si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de iepure