Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza

de Bya Ralu in Ciorbe, 8 Dec 2014 | 7073 vizualizari

 

Reteta este inspirata de la Madi!A iesit o ciobita delicioasa

 

INGREDIENTE

Pentru ciorba:

  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1/2 borcan de mazare
  • 1/2 borcan de fasole pastai
  • 200 ml smantana
  • 200 ml zeama de varza
  • 2 linguri bulion
  • vegeta,piper,tarhon
  • patrunjel proaspat

Pentru perisoare:

  • 1 ou
  • 1/2 tava carne tocata de porc si vita
  • 1/2 legatura marar
  • 2 linguri de orez
  • 1 ceapa mica alba
  • sare/piper/boia dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza:

Ardeiul gras se taie cuburi,mocovul se da pe razatoarea mare,iar ceapa se toaca marunt,se pun la calit in ulei de masline,dupa care se pun la fiert in oala de ciorba.
Se prepara perisoarele cu toate ingredientele,se amesteca bine,se umezesc palmele si se formeaza perisoarele,adaugandu-se in oala peste legume.
Dupa ce sunt aproape fierte legumele si perisoarele,se adauga cartofii taiati cuburi.
Dupa 10 minute se adauga mazarea,fasolea pastai,dovlecelul taiat cuburi si zeama de varza si condimentele.
Cand e totul gata se amesteca smantana si bulionul cu zeama fierbinte,se amesteca bine si se toarna in ciorba.
Se pune patrunjel proaspat.
Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute si smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare taraneasca cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana a la Motan