Ciorba de peste lipoveneasca

de vero_closca in Ciorbe, 16 Aug 2010 | 20058 vizualizari

 

este delicioasa mai ales daca e gatita la aer liber,la ceaun!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste(stiuca,platica,salau,caras si babusca am folosit eu)
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 1 cartof mare
  • 3 rosii
  • sare
  • otet
  • patrunjel sau leustean verde
  • usturoi
  • 50 ml ulei
  • ardei iute
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste lipoveneasca:

se curata pestele si legumele,se spala si se taie: pestele in bucati mai mari,legumele in cubulete mici.

se pune apa intr-o oala,se pune cartoful,ceapa,ardeiul la fiert si cand sunt pe jumatate fierte se adauga pestele si rosiile ,si dupa primul clocot se fierbe exact 10 minute.se potriveste gustul cu sare si otet(care albeste ciorba) ,se presara verdeata tocata fin si se serveste.

pestele se scoate pe un platou si se serveste cu mujdei de usturoi,apoi se serveste ciorba cu ardei iute.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste lipoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc