Ciorba de peste(macrou)

de mihaelaM in Ciorbe, 21 Mar 2011 | 26802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2pesti(macrou)
  • 2linguri orez
  • 1ardei gras
  • 2cartofi
  • telina
  • pastarnac
  • morcov
  • dovlece
  • ceapa
  • bors
  • sare
  • leustean
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de peste(macrou):

Punem o oala cu 1kg de apa pe foc,dupa ce a dat in fiert punem orezul bine spalat, cartofii taiati in 4, pastarnac, telina, morcov, ardeiul gras, dovlecelul si ceapa. Cand legumele s-au fiert se adauga pestele si borsul (dupa gust-eu am pus cam 500-600ml) mai punem si sare, iar cand pestele se ridica deasupra inseamna ca pestele s-a fiert. Stingem focul si adaugam leusteanul si patrunjelul. POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de peste(macrou)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta