Ciorba de porc cu smantana si usturoi

de ala_oancea in Ciorbe, 15 Mai 2009 | 11094 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr muschi de porc
  • 1 ardei iute
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri otet
  • 1 gogosar rosu murat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de orez
  • 6 catei de usturoi
  • 200 gr smantana
  • 2 linguri faina
  • delikat, piper, boia
  • frunze de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu smantana si usturoi:

Carnea se taie fasii subtiri si se pune la fiert. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga carnea fiarta, ardeiul iute tocat si trei litri de apa. Se adauga apoi morcovul dat pe razatoarea cu gauri mici, gogosarul murat tocat marunt, foile de dafin, otetul si orezul. Se condimenteaza si se lasa la pe foc. Cand orezul s-a fiert se adauga smantana amestecata cu faina. Se mai condimenteaza daca este nevoie si se mai lasa doua minute la fiert. Stingem focul si adaugam usturoiul dat prin presa si patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare