Ciorba de potroace din tacamuri de curcan

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 8 Feb 2010 | 8711 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 kg tacamuri de curcan
  • - 2 buc morcov
  • - 1 buc pastarnac
  • - 2 cepe
  • - 2 buc ardei gras
  • - 2 linguri pasta de rosii (sau 3 - 4 rosii)
  • - 1 l zeama de varza
  • - fidea
  • - 1 legatura leustean
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace din tacamuri de curcan:

Carnea taiata in bucati se pune la fiert in apa rece cu putina sare. Se lasa sa dea in cateva clocote, se spumeaza si se arunca prima apa. Se spala carnea, se pune inapoi in oala si se adauga apa cat sa acopere carnea. Se condimenteaza cu sare, dar nu prea multa deoarece zeama de varza este si ea sarata.

Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate marunt. Se lasa sa fiarba bine dupa care se adauga pasta de rosii sau rosiile date prin razatoare si zeama de varza. Se mai lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga fideaua. Se ia de pe foc si se aromeaza cu leustean verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace din tacamuri de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

02.03.2010, 15:24

silvya si nici zeama de varza cred ca nu ai , nu-i asa?

adnas54 1

22.03.2010, 23:00

si eu ador ciorba asta...

Bucataras Medi 1

23.03.2010, 13:13

Adnas54 , eu sunt fan ciorba dar asta imi place in mod special............................pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan in oala Zepter