Ciorba de pui

de lili in Ciorbe, 5 Noi 2010 | 5228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui,
  • morcovi,
  • telina,
  • ceapa,
  • piper , sare, vegeta,
  • smantana.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Taiem carnea de pui cubulete si o punem la fiert in apa cu sare. Spumati apa in care fierbe carnea ori de cate ori este nevoie. Intre timp, pregatim legumele: curatam morcovii si telina pe care le taiem cubulete, iar ceapa o taiem marunt.
Dupa ce a inceput sa fiarba carnea adaugam legumele. Lasam sa fiarba, iar la final condimentam ciorba si adaugam smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 38 %
239.99 lei
149.99 lei

Slimline Barista

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

Corinuta 1

05.11.2010, 14:41

plac ciorbitele!

lili 1

05.11.2010, 15:43

mihaela noi asa facem ciorbele...fasolea o facem cateodata cu bors, de fapt cand e post...fetelor multumesc

ionix 1

05.11.2010, 15:48

ah.... deci e ciorba dar fara bors? si e ciorba pentru ca are smantanica??? e bine de stiut am ce invata de la voi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]