Ciorba de purcel

de Lorra in Supe/Ciorbe, 6 Mar 2013 | 4610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. carne de porc macra
  • 1 cartof mare
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • o jumatate ardei gras
  • cateva spaghete
  • pasta de tomate (dupa preferinta)
  • o leg. patrunjel
  • zeama de lamaie dupa gust
  • toate acestea la 4 l. apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de purcel:

 Se pune apa la fiert si cand a dat in clocot se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel si jumatatea de ardei gras tocate marunt, apoi putin ulei si sare.

 Cand zarzavatul a fiert se adauga carnita de purcel taiata cubulete potrivite. 

 Spre final se adauga spaghetele, cartoful taiat cubulete si pasta de tomate. Apoi se pune patrunjelul tocat marunt si se acreste cu zeama de la o jumatate de lamaie.

 Se potriveste de sare daca mai este necesar.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lorra 1

06.03.2013, 22:02

Cu mare placere Rocsi

Aurelian_Adrian 1

09.03.2013, 15:50

hmmm foarte buna si gustoasa

Lorra 1

09.03.2013, 23:14

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de purcel