Ciorba de rata la ceaun

de Rahela Velicu in Ciorbe, 3 Aug 2016 | 5731 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa, cu rosii multe facuta la ceaun.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
    • carne de rata de curte
    • 1 kg de rosii
    • 2 cepe
    • 1 morcov
    • 1 ardei gras
    • 3 oua
    • 200 g smantana
    • 1 plic de bors de la Delikat
    • sare
    • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata la ceaun:

Mai inati dam carnea de rata intr-un clocot la ceaun, dupa care schimbam apa. Adaugam si ceapa, morcvul si lasam la fiert 25-30 de minute.

Adaugam ardeiul tocat marunt si rosiile date pe razatoare si lasam in continuare la fiert pana cand carnea de rata este fiarta.

Adaugam plicul de bors si mai lasam 10 minute pe foc. 

Amestecam smantana cu galbenusurile si cand ciorba este gata o adaugam in ciorba. Tot acum adaugam si leusteanul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si taietei de casa sau fidea.

2

Puteti elimina total rosiile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

04.08.2016, 11:10

mirela0911 1

04.08.2016, 18:27

RuxyRux 1

04.08.2016, 20:41

Stiau bunicile noastre ce stiau...mancarea la tara avea intotdeauna cel mai grozav gust!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu ciolan afumat