Ciorba de rosii

de Bunica in Ciorbe, 16 Iun 2009 | 6045 vizualizari

 

O ciorba tocmai buna pentru vara.

 

INGREDIENTE

4 rosii mari 1 ceapa 1 morcov 1radacina de patrunjel 1 radacina de pastarnac 1 telina mica 1 ardei leustean,marar fidea sau taitei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii:

Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar.

Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun:

-ceapa tocata marunt

-morcovul taiat rondele

-ardeiul taiat marunt

-telina,radacina de patrunjel si de pastarnacul taiate marunt

Se lasa la fiert timp de 15 minute,apoi se pun rosiile, care au fost spalate si date pe razatoare.Cand a disparut spuma formata de fiertul rosiilor se pune fideaua.Se lasa pe foc  sa dea 2-3 clocote,apoi se stinge aragazul. Cand ciorba s-a mai racorit se pune leusteanul spalat si taiat marunt si se potriveste de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

sandytza 1

17.06.2009, 12:49

Imi place reteta mor de ciuda cand stiu ca aici nu gasesc toate legumele nici pastarnac, nici radacina de patrunjel nici telina . O singura data am gasit telina dar de atunci nimic.

Panacris 1

19.01.2013, 09:10

Bună ciorbița de roșii!

Bunica 1

19.01.2013, 12:24

Cristina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de gaina ologita de cocosul Inei.