Ciorba de spanac

de Adinacarla in Ciorbe, 3 Iun 2010 | 6410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Spanac
  • ceapa
  • morcov
  • patrunjel
  • pastarnac
  • telina usturoi
  • 2oua
  • kaizer sau costita afumata
  • ulei
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac:

Spanacul se spala si se opareste in apa cu sare.

Tocam ceapa, morcovu, patrunjelul, pastarnacul, telina se dau pe razatoarea cu ochiuri mari.Prajim kaizerul in putin ulei, apoi adaugam legumele si le mai calim impreuna.  Punem boia. Adaugam apoi spanacul si punem apa peste. Cand legumele sunt gata fierte batem bine ouale si le turnam in ciorba astfel obtinem zdrentele de ou.

Am servit alaturi de paine prajita la toaster si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

Adinacarla 1

03.06.2010, 16:20

Multumesc Ina si Ricarda...

nadina73 1

03.06.2010, 23:39

si eu vreau ca e cald afar si merge grozav........5 furcu

Adinacarla 1

04.06.2010, 01:17

multumesc nadina.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza cu afumatura- luscos ardelenesc