Ciorbă de văcuţă

de madi_marin in Ciorbe, 25 Aug 2011 | 6430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 1/2 telină
  • 1 ardei capia
  • 1 cartof mare
  • 1 l borş
  • pastă de tomate
  • leuştean proaspăt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de văcuţă:

Punem cărniţa tăiată bucăţele la fiert în apă rece. Când e pe jumătate fiartă punem legumele,în afară de cartofi, tăiate cubuleţe. Lăsăm să fiarbă împreună. După 15 minute adăugăm şi cubuleţele de cartof.

Cănd totul a fiert bine, se adaugă borşul clocotit, pasta de tomate, sare şi piper. Se mai dă un clocot şi se dă oala deoparte de pe foc. Se adaugă leuşteanul tocat mărunt.

Se poate servi cu smântână.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de văcuţă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbita din oase de vita cu legume - cum prepari cea mai delicioasa ciorba