Ciorba de varza cu carnat si linte rosie

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 18 Sep 2021 | 3324 vizualizari

 

Aceasta ciorba se poate prepara in varianta de post excluzand carnatul .
Pentru un plus de consistenta am pus si linte rosie .

 

INGREDIENTE

  • 1 varza mica
  • 2 carnati chorizo proaspeti
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa galbena mare
  • 1 rosie mare
  • 1 foaie dafin
  • 2 tije de marar
  • 4 linguri linte rosie
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu carnat si linte rosie:

 Curatati si spalati  legumele .

Ceapa se toaca marunt . Morcovul se feliaza rondele sau  mai marunt .

Carnatul se taie rondele . Varza se taie  fideluta .

Caliti ceapa , morcovul si carnatul in ulei . Nu foarte mult , mai degraba le sotati .

 Turnati deasupara lor 2 l apa fierbinte [ pentru a grabi fierberea ] . Sarati.

Acum puneti tijele de marar si foaia de dafin .

.Dupa 10 minute adugati varza . lasati inca 10-15 miinute la fiert .

Cand toate legumele sunt patrunse se pune lintea care nu are nevoie de mult timp de fierbere  si rosiile tocate marunt .

 Gustati si dregeti gustul cu sare si piper daca este nevoie .

Serviti ciorba de varza cu ceapa rosie si ardei iuti !!!

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Lintea rosie se fierbe rapid . In maximum 10 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu carnat si linte rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare