Ciorba de zucchini si cus-cus

de Valclaudia in Ciorbe, 6 Dec 2014 | 4189 vizualizari

 

o ciorba usoara si foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 zucchini
  • 2 ardei bulgaresti verzi (cu un grad usor de iuteala)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 gr. cus-cus
  • 1 borcan de 400 gr. zarzavat pentru iarna (morcov, telina, ardei,pastarnac)
  • 2-3 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • cateva bobite de mustar
  • cateva boabe de piper negru
  • frunze de patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zucchini si cus-cus:

Curatam si spalam ceapa si ardeiul, le taiem cubulete/ rondele.

Spalam dovlecelul, il taiem bucatele.

Punem in oala 2-3 linguri de ulei, sotam ceapa si ardeiul 2-3 minute, adaugam bobitele de mustar, cele de piper negru, apoi bucatelele de zucchini si continutul borcanului de zarzavat pentru ciorbe.

Adaugam cca 2,5l apa rece, lasam sa fiarba ciorba la foc potrivit (cca 15 minute), pana se inmoaie bucatile de zucchini.

Adaugam in ciorba cus-cusul si foaia de dafin, gustam si mai adaugam sare si piper dupa gust, lasam sa mai clocoteasca incet ciorba pana se umfla cus-cusul (cca 5-7 minute), oprim focul, presaram verdeata tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zucchini si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]