Eu ma cam feresc de stiuca,are prea multe oase mici.Am gasit la pescarie cap de stiuca si am cumparat pentru o ciorbita.M-am gandit ca nu o sa aiba prea multe oase.Si asa a fost Nu mi-a parut rau........a iesit o ciorbita pe cinste!
Pentru inceput am spalat capetele de peste.
Intr-o oala de 4 l. am pus 2 l. apa si am pus-o pe foc.
Cand apa clocoteste pune bucatile de peste si lasa-le la fiert.
Intre timp curata ,spala si toaca legumele.
Scoate pestele si lasa-l la racit.
Cand legumele sunt aproape fierte,sa fie crocante,adauga orezul spalat.
Dupa ce orezul este fiert adauga bulionul de corcoduse si sarea.
Scoate carnea de peste de pe oase.
Adauga carnea in oala de ciorba.
Stinge focul si adauga leusteanul tocat.
1
Am curatat capul de peste pentru ca era mare si nu aveam farfurie de ciorba asa mare:))))))))