Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors

de deyutzky in Ciorbe, 26 Mar 2013 | 35817 vizualizari

 

Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors
Nu stiu daca este de cumparat coada de vita, eu una nu am vazut ori n-am dat prea multa atentie..desi e posibil sa fie prin supermarketuri....eu am primit-o de la mama iubitului meu iar ideea este ca...iese o ciorba nemaipomenita!!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors
  • 1.200 gr coada de vita(gata taiata)
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 cartofi mai mari
  • 1 rosie
  • 2-3 linguri zarzavat de casa
  • cca 500 ml bors
  • taitei
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors:

Cum se prepara Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors

Carnea o spalam bine si o punem la fiert.

Dupa ce a dat un clocot, aruncam apa, spalam bine oala,spalam si carnea, punem apa curata (cca4 litri) si carnea, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba aprox 1h jumatate la foc mic.

Adaugam apoi ceapa si morcovul taiate marunt, lasam sa dea un clocot si adaugam cartofii taiati cuburi, rosia cubulete mici si cele 2-3 linguri de zarzavat.

Punem borsul(aprox 500 ml sau dupa gust) adaugam si taiteii, potrivim de sare dupa gust, acoperim cu un capac si lasam la foc mic inca aprox 20 de minute.

Cand ciorba este gata, inchidem focul si adaugam patrunjelul verde.

Se serveste imediat!!! cu smantana sau fara si cu ardei iuti. Recomandam si bors din coada de vita sau stufat de vita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din coada de vita cu legume si acrita cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]