Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla rosie si praz

de katty in Ciorbe, 16 Ian 2017 | 4952 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaiele de la un pui (aripi, spate)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata mica telina
  • 1 sfecla mica
  • 1 tije praz
  • sare
  • piper negru macinat
  • marar verde
  • zeama de varza dupa gust
  • 200 ml bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla rosie si praz:

Spalam bine carnea de pui, apoi o punem intr-o oala si o acoperim cu apa.  Spumam bine.
Curatam ceapa, morcovul, telina si sfecla si le taiem cubulete marunte. Le punem  peste carne si fierbem 20-25  de minute. Adaugam bulionul, tija de praz taiata rondele subtiri si mai fierbem 10 minute. Adaugam zeama de varza fiarta separat, potrivim de sare si piper, punem mararul si  mai dam 2-3 clocote.

TIPS-URI

1

Daca sfecla este mai palita, fierbeti-o separat, apoi o adaugati in ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din maruntaie de pui cu sfecla rosie si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]