Ciorba din oase de porc cu spanac

de cristinutanicolita in Ciorbe, 16 Feb 2016 | 5218 vizualizari

 

Se face rapid si este foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg oase de porc afumate
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi mari
  • 1 buc telina
  • 500 g spanac congelat
  • 2 lg suc de rosii
  • 1 lg orez
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din oase de porc cu spanac:

Oasele de porc se spala si se pun la fiert. Se indeparteaza spuma formata si se lasa sa fiarba la foc mic.

Legumele se curata si se spala. Ceapa se taie,morcovul se da pe razatoare (sau se taie cubulete ) ,telina se taie cubulete.

Cand a fiert carnea se adauga legumele,spanacul si orezul. Dupa cca 20 min se adauga rosiile si sare daca este nevoie. Se mai lasa sa fiarba cca 10 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din oase de porc cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

CameliaR 1

16.02.2016, 21:46

Ce ciorbita buna!

cristinutanicolita 1

17.02.2016, 06:59

Camelya, mă bucur ca iți place

Gherca Daniela 1

17.02.2016, 09:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]