Ciorba radauteana

de maria_claudia in Ciorbe, 11 Sep 2010 | 9881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui,
  • morcov,
  • ceapa ,
  • delikat,
  • usturoi ,
  • smantana ,
  • otet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Carnea impreuna cu ceapa morcovul si delikatul se pun la fiert.Cand carnea este fiarta se da deoparte si se strecoara. Zeama rezultata se pune in oala, pieptul se dezoseaza si se taie fideluta.Se rastoarna carnea in oala si se mai fierbe2-3 minute.Se serveste cu otet muJdei de usturoi si smantana, ca la ciorba de burta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Ina 1

13.09.2010, 08:20

mmm, cred ca-i delicioasa, mai ales ca eu ador si ciorba de burta

hermann 1

04.09.2011, 23:51

eu faac din curcan e nemaipomenita

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana