Ciorba radauteana

de maria_claudia in Ciorbe, 11 Sep 2010 | 10175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui,
  • morcov,
  • ceapa ,
  • delikat,
  • usturoi ,
  • smantana ,
  • otet.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Carnea impreuna cu ceapa morcovul si delikatul se pun la fiert.Cand carnea este fiarta se da deoparte si se strecoara. Zeama rezultata se pune in oala, pieptul se dezoseaza si se taie fideluta.Se rastoarna carnea in oala si se mai fierbe2-3 minute.Se serveste cu otet muJdei de usturoi si smantana, ca la ciorba de burta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]