Ciorba radauteana

de dariadeea in Ciorbe, 17 Mai 2013 | 4175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept pui
  • o punga de spate pui sau tacamuri etc
  • 600 g de smantana
  • 5 oua
  • un morcov
  • o ceapa
  • 3 felii telina
  • un pastarnac
  • usturoi
  • otet cam 50 ml
  • sare,foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Am spalat bine pieptul de pui si tacamul de pui si le-am pus cu apa intr-o oala de 5 litri la fiert la foc mic.Se ia spuma ori de cate ori este nevoie.Legumele curatate si spalate se pun intregi in oala, impreuna cu carnea si cativa catei de usturoi,foi de dafin,sare si cateva boabe de piper.

Dupa ce a fiert bine carnea,se strecoara supa dintr-o alta oala,pieptul se taie fideluta(sau se rupe cu mana),se pune in supa si se pune pe foc.Intr-un bol mai mare se amesteca smantana  foarte bine cu galbenusurile de ou,se ia supa din oala calda si pune peste smantana amestecand continuu pana se dizolva bine dupa care se toarna in oala.Se adauga sare,otet si usturoi dupa gust.Se da un clocot si se ia de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana