Ciorba radauteana din piept de gaina de tara

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 17 Mai 2014 | 9824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de gaina
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • verdeata
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • 500 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de otet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana din piept de gaina de tara:

 Intai punem la fiert pieptul de gaina, spalat cu apa rece in prealabil.Adaugam sare.

Intre timp, curatam legumele ,le spalam cu apa rece.

Cand pieptul este aproape fiert ,adaugam legumele curatate intregi .

Dupa ce sunt fierte legumele si carnea,le scoatem cu o paleta si le punem intr-o farfurie adanca.

Separat se amesteca galbenusurile cu putina sare ,se adauga otetul ,apoi punem totul in zeama in care au fiert legumele si carnea.

Pieptul de gaina il dezosam si il tocam cuburi sau fideluta apoi il adaugam la ciorba.

La sfarsit adaugam smantana ,amestecand usor  si continuu cu o lingura de lemn.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana din piept de gaina de tara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

18.05.2014, 12:57

Buna ciorba!

Lia_ 1

19.05.2014, 21:54

uuuu ... ce pofta mi-ai facut

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana