Ciorba ruseasca

de mihaelar63 in Ciorbe, 8 Iun 2013 | 14957 vizualizari

 

Am vazut ceva asemanator intr-o revista . Dar nu am crezut ca va fi atat de buna . Are ciorbita asta o culoare frumoasa de la sfecla cum nu am mai vazut , iar gustul este pe masura asteptarilor .

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 os de vitel
  • 1 patrunjel radacina
  • 200 gr telina
  • 200 gr sfecla rosie
  • 200 gr mazare verde
  • 200 gr varza verde
  • 200 ml suc rosii
  • 4 cartofi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • leustean verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ruseasca:

  1. Osul de vitel se pune la fiert in apa cu sare . Se spumeaza daca e necesar .
  2. Legumele se curata si se spala .
  3. Caliti usor , ceapa , morcovul,ardeiul si albitura taiate cubulete .
  4. Puneti legumele calite si cartofii taiati cuburi  in oala in care fierbe osul .
  5. Cand morcovii sunt patrunsi [in 20 min vor fi fierti fiind tineri ]se adauga varza fideluta , sfecla cuburi si mazarea verde .
  6. La sfarsit se adauga sucul de rosii si se mai da un clocot.
  7. Dregeti gustul cu leustean verde sare si piper .
  8.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ruseasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie