Ciorba taraneasca de pui

de mihaelar63 in Ciorbe, 12 Apr 2010 | 17574 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 10:10

imi place tare mult.........................

Miha 1

12.04.2010, 10:59

E buuuuna!

Rocsi 1

12.04.2010, 11:08

cred ca e delicioasa

mihaelar63 1

12.04.2010, 11:11

eu fac de obice sa ajunga doua zile la 3-4 persoane , de data asta s-a terminat rapid la o singura masa

nadina73 1

12.04.2010, 14:51

ce bine arata in acel vas grozav,felicitari

mihaelar63 1

12.04.2010, 15:01

Nadina imi face o adevarata placere sa manc din strachina de lut smaltuita , le-am cumparat chiar din Marginea -Moldova care e renumita pentru ceramica populara . Sunt si multifunctionale , servesc supa-ciorba ,salata , si le folosesc si ca boluri pentru diverse .

ionix 1

12.04.2010, 15:02

chiar ca te-mbie cand vezi in castron de lut

Sylvia 1

12.04.2010, 15:35

Excelent arata imi place f tare . Felicitari

Dana Cristea - pusikmea 1

12.04.2010, 18:01

elena1988 1

08.02.2011, 13:45

iry-gabriela 1

23.05.2012, 00:12

daca este taraneasca vin si eu la o portie

mihaelar63 1

23.05.2012, 01:02

Cu placere Iri o re-preparam
Vine vremea cu legume de ale noastre romanesti din gospodarii taranesti . Dupa mine cele mai delicioase preparate cu aceste legume

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]