Ciorbica de pui

de lacrimioara in Ciorbe, 9 Ian 2011 | 5767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati spate pui,
  • 1 morcov,
  • 1 parstanac,
  • 4 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei verde si 1 rosu,
  • 2 linguri secretul gustului
  • un pumn de taitei fidea,
  • 2 lingurite bors magic
  • sare dupa gust,
  • frunze leustean si frunze telina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica de pui:

Punem spatele de pui la fiert si lasam pana incepe sa dea in clocot. Dam focul mai incet si spumam supa. Dupa ce am spumat supa adaugam legumele taiate, morcovii si parstanacul dat prin razatoare, sare, secretul gustului. Lasam sa fiarba cam 30 minute adaugam fideaua, punem borsul magic, mai lasam 5 minute si oprim focul. Punem verdeata si gata. Se drege cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta Ciorba de pui cu legume proaspete, gust autentic din bucataria romaneasca