Ciorbita cu perisoare de curcan

de jolygina in Ciorbe, 20 Mai 2011 | 4561 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina potrivita
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri bulion
  • un ou
  • o cana de orez(100g)
  • un ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu perisoare de curcan:

Curatam legumele si le tocam marunt ,dupa care le punem sa fiarba in oala

Dupa circa 30 -45 de minute cand sunt aproape fierte pregatim carnea de curcan in felul urmator: adaugam peste ea 2 linguri de orez, o jumatate de ceapa, putin delicat si piper. Le amestecam bine, iar la sfarsit adaugam un ou pentru a le lega mai bine

Cand s-au amestecat bine formam bilute cu mana umeda si le punem usor in supa de legume, dupa care adaugam orezul ramas. Potrivim dupa gustul fiecarei gospodine cu sare si piper si lasam sa fiarba cam 15 -20 de minute. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata sunt gata. Adaugam si bulionul iar cand am oprit focul adaugam si patrunjeleul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec(dupa reteta Sylviei)