Ciorbita de conopida cu maruntaie

de mimmi in Supe/Ciorbe, 10 Aug 2010 | 4624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 1 conopida
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina
  • 1 ou
  • ulei
  • apa
  • 2-3 linguri smantana
  • patrunjel proaspat
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de conopida cu maruntaie:

Se spala carnea si o punem intr-o oala cu morcovul si putin ulei,

o lasam pana isi schimba culoarea.

Adaugam telina,ceapa si apa si lasam sa fiarba,condimentam.

Cand s-au fiert maruntaiele adaugam conopida spalata si desfacuta buchetele.

Cand s-a fiert conopida punem patrunjelul spalat si tocat si adaugam oul batut cu smantana incet,amestecand incontinuu.

TIPS-URI

1

Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de conopida cu maruntaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

12.08.2010, 01:05

super combinatei imi place cred ca la fel de bine se poate cu orice carne nu?super 5 furcu

mimmi 1

13.08.2010, 09:22

Nadina bine inteles ca se poate face cu orice carne! Multumesc!

Julie 1

16.08.2010, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi