Ciorbita de pui

de Laly in Ciorbe, 16 Mai 2010 | 4114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 2 oua
  • 3-4 rosii decojite
  • 3 linguri cu bulion
  • bors
  • leustean verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Se spala puiul,se taie in bucati.Se pune la fiert in 3-4 litri de apa,sau dupa caz.

Cat timp fierbe puiul,se toaca zarzavatul si rosiile marunt.Cand incepe sa fiarba se spumeaza bine.Se adauga zarzavatul tocat,si se lasa sa fiarba.

Cand este aproape fiert se adauga bulionul si sare dupa gust.Se adauga si borsul in functie de cat de acru vrea fiecare ciorbita.

Se bat ouale bine.Cand este fiarta ciorbita se opreste focul.Se adauga ouale si leusteanul verde.

 

 

TIPS-URI

1

carne de pui

2

morcov

3

pastarnac

4

oua

5

leustean verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

ela 1

16.05.2010, 21:48

arata bine,dar eu nu mananc ciorbe,am trecut sa pun furculitele

nadina73 1

16.05.2010, 22:52

ce bine ela mi-a lasat mie ,super ce nebunie de culori,grozav felicitari 5 furci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu ciolan