Ciorbita de vacuta

de roxanabucataras in Ciorbe, 19 Noi 2011 | 5106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne de vitel, preferabil si cu os
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • sare
  • 1 lingura ulei
  • o ceasca de orez
  • o lingura pasta de tomate
  • o rosie
  • leustean, patrunjel  
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vacuta:

Spal carnea bine, o tai cubulete, las si pe os ceva carne si o pun la fiert in apa rece cu putina sare si ulei. Spumez bine cand carnea incepe sa fiarba. Tai legumele cubulete mici, ceapa marunt si cand carnea este aproape fiarta le adaug. Aleg si spal orezul si dupa ce au fiert putin legumele il adaug. Dau rosia pe razatoare, o pun intr-un vas rezistent la flacara, pun pasta de tomate si un strop de ulei si le pun la calit la foc mic, cateva minute. Adaug in ciorbita dupa ce aproape a fiert bobul de orez. Mai las 10 minute si dupa ce opresc focul adaug verdeata taiata marunt.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Criss 1

21.11.2011, 09:11

Foarte buna. Cu mult leusetean.

roxanabucataras 1

21.11.2011, 12:23

multumesc
e prima pe lista ciorbitelor preferate

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 08:06

ce ciorbica buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta