Ciulama cu alcachofa

de Lau in Mancaruri de legume, 4 Sep 2018 | 2980 vizualizari

 

provocarea GastroArt

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 3 linguri faina
  • 200 ml apa
  • 500 ml smantana
  • sare
  • piper
  • 1 kg alcachofa la conserva
  • 2 linguri untura
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu alcachofa:

Intr-un ceaun călim putin ceapa tocata marunt cu usturoiul pisat in untura incalzita.

Adaugam faina și amestecam continuu adăugând trepta apa,lăsam da se caleasca puțin după care adăugăm smantana și condimentam după gust.

Lasam sa fiarbă câteva clocote dupa care adaugam alcachofa scursa de zeama și trecută după un jet de apa.

Lasam sa fiarbă câteva clocote pana ce se îngroasa ca un sos. La final adăugăm pătrunjel verde tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu alcachofa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

05.09.2018, 18:37

Arata bine ciulamaua ce ne-ai adus-o aici!

nuky 1

08.09.2018, 13:34

Nu inteleg ce este alcachofa.Normal era sa spui ce este in descriere.Nici din poza nu se intelege.Pentru mai multe informatii,iti multumesc.Asa pentru cultura mea.

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:48

Nici mie nu-mi prea plac, dar le-am mancat gatite foarte simplu. Poate asa sunt mai bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si carne de porc