Ciulama cu pui si ciuperci

de adriana_bobu in Pui, 14 Ian 2011 | 21573 vizualizari

 

Este o mancare foarte gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 250 g smantana
  • 500 g ciuperci
  • 2 cepe
  • 4 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina 
  • un pahar lapte(apa)
  • o lingura vegeta, piper
  • marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu pui si ciuperci:

Se spala pieptul de pui se taie in bucati si se trage intr-o tigaie pe foc cu 2 linguri de ulei adaugandu-se si o ceapa tocata marunt. Intr-o alta tigaie se pun celelalte doua linguri de ulei si se trag ciupercile spalate si taiate felii alaturi de cea de-a doua ceapa tocata. Dupa cca 20 min se amesteca carnea cu ciupercile , se adauga apa si vegeta  si se acopera lasand oala pe foc pentru inca 20 min la foc potrivit. Separat se desface faina in lapte adaugandu-se smantana iar in final se toarna peste mancarea aflata pe foc si se mai lasa inca 10-15 min. Se da apoi deoparte si se adauga piperul si  mararul tocat marunt. O bunatate...care se poate servi si cu mamaliguta dar si cu paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu