Ciulama de pui

de mihaelaM in Pui, 30 Apr 2011 | 3551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ciocanele
  • ulei de masline
  • 1ceapa
  • 2-3 fire de usturoi
  • 1lingura faina
  • 1cub knor de gaina
  • piper alb
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Ciocanelele le-am parlit,le-am spalt dupa care le-am parpalit:))putin in ulei de masline.Dupa ce am scos ciocanelele am adaugat ceapa taiata marunt marunt,apoi usturoiul,le-am lasat sa se caleasca bine.

Peste cepa si usturoiul calite am adaugat 500ml supa facuta din cubul knor,apoi am pus ciocanelele si am lasat sa fiarba timp de 25 min dupa care intr-o farfurioara am pus o lingura cu varf de faina si am amestecat cu putina apa.Aceasta compozitie de faina am pus-o peste pulpe impreuna cu piperul si am lasat sa fiarba in cca 20min.

Gata ,am dat la o parte de pe foc si am pus putin patrunjel tocat marunt.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si mamaliga