Ciulama de pui

de Lau in Pui, 20 Mai 2011 | 5572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • 3 catei usturoi
  • ulei
  • 500 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui:

Se pune la fiert pieptul spalat in prealabil, intr-o oala cu apa si sare, sa nu depasaseasca mai mult de 2 degete apa deasupra carnii. Se adauga ceapa, morcovul curatat, foaia de dafin. Se spumeaza de cate ori este nevoie.

Separat se amesteca ouale cu faina, smantana si un varf de sare. Cand este fiarta carnea se scoate impreuna cu ceapa, morcovul si foaia de dafin. Se adauga smantana in oala si se amesteca din cand in cand.

Carnea se taie bucati si se prajeste. Se adauga peste smantana, se adauga si usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba impreuna 5 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Miha 1

13.03.2012, 10:42

Inainte de a adauga faina in cratita amestec-o cu smantana. Amesteci bine, pana se uniformizeaza, apoi adaugi in cratita, amestecand continuu.

aziz 1

13.03.2012, 10:49

o alta idee poti amesteca faina cu putina apa rece iar in timp ce o torni in tigaie amesteci cu telul repede asa va iesi ca o crema ...

Lau 1

13.03.2012, 11:04

multumesc ca ati raspuns si voi,iam trimis un mesaj pe privat si iam explicat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]