Ciuperci cu sos bechamel

de ana in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2010 | 19453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci
  • 500 ml lapte
  • 50 gr faina
  • 50 gr unt
  • 4 linguri de ulei
  • 1 legatura de marar
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper alb,nuscoara
  • 200 ml smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos bechamel:

Feliem ciupercile si le calim in ulei 3-4 minute.

Preparam sosul bechamel :topim untul,adaugam faina si la urma laptele ,lasam sa clocoteasca 2 minute.Asezonam dupa gust cu sare ,piper si nucsoara.

Sosul il turnam peste ciuperci ,apoi le mai punem pe foc pentru 2 clocote ,la sfarsit adaugam smantana ,mararul si usturoiul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Roxana 1

19.05.2010, 15:31

yummy yummy

nadina73 1

19.05.2010, 18:45

mariana sigur ne intalnim daca ajungi prima sa-mi ti si mie si si invers daca ajung eu prima iti pun si tie deoparte

epurasha2bb 1

19.05.2010, 18:48

ok nadina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu sos bechamel