Ciuperci fripte cu piure

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 5416 vizualizari

 

ciupercile fripte sant fantastic de bune si usor de preparat.............

 

INGREDIENTE

  • 25 palarioare de ciuperci champinion
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia-optional
  • 2 linguri de ulei masline
  • Cartofi 1,5 kg
  • 4 linguri unt
  • 1 canita de lapte cald
  • 100 ml smantana
  • rosi chery si patrunjel-optional decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci fripte cu piure:

Se curata ciupercile si se taie piciorusele(le tocati si faceti alceva cu ele,nu se arunca )apoi se sareaza se pipereaza si se pun la fript in 2 linguri de ulei cu sos de soia ,se `prajesc pe ambele parti apoi se scot si se pun pe un platou  (burtica in sus)

Cartofi se curata se taie si se pun la fiert .Cand sant fierti se scurg de apa apoi se mixeaza bine se pune untul ,laptele caldut si smanatana.

Se pune cate 2 linguri de piure  de cartofi pe fiecare ciupercuta si se servesc,este o mancare extrem se usor de preparat si foarte gustosa

Merg foarte bine si in zilele de post cu cartofi natur

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci fripte cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

nadina73 1

11.06.2010, 00:06

mena lasa ca ai pusa portie la separeu

nadina73 1

11.06.2010, 00:07

bine buni astept sa-mi spui cum am fost

nadina73 1

11.06.2010, 00:07

rocsi esti dulce tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de galbiori