Ciuperci la borcan

de alinutzika in Conserve, 11 Aug 2011 | 29282 vizualizari

 

Ciupercile la borcan se pun in camara si se folosesc la iarna cu mare drag, in salate, tocanite, ciorbe, pizza, etc.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci proaspete ( eu am pus de padure)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la borcan:

Se curata ciupercile, se spala si se taie in bucatele mai marisoare. Se pun intr-o tigaie antiaderenta (eu le-am pus in Hot-pan) si se stropesc cu putin ulei. Se amesteca cu grija si se lasa sa se prajeasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

Cand sunt gata, se pun in borcane si apoi se pun la fiert in apa, pana la nivelul capacului. Sunt gata cand apa a scazut aproape la jumatate.

Ciuperci la borcan, un deliciu pentru iarna ce va veni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

alinutzika 1

12.08.2011, 15:08

RuxyRux, le-am facut poza la inaltime pentru ca si eu stau la inaltime..."....

alinutzika 1

12.08.2011, 15:08

Onesta....asa e.....sunt foarte bune cele neotravitoare.....

vergi 1

14.08.2011, 21:58

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei conservati in saramura