Ciuperci pane umplute

de cec in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 8126 vizualizari

 

varianta mea:un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos

 

INGREDIENTE

  • ciuperci,
  • cascaval,
  • sunca presata,
  • ou,
  • faina,
  • pesmet,
  • sare,
  • ulei,
  • cateva scobitori.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane umplute:

Ciupercile se curata si se rupe codita.Cascavalul si sunca se taie bucatele. In palariile ciupercilor, se pune bucatele de cascaval de sunca si iar cascaval. Si apoi se unesc cate doua si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet. Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile. Se aseaza in cosuletele de rosii pregatite pt ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 11:01

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

pe 04.12 la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]