Ciuperci pane umplute

de cec in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2010 | 8039 vizualizari

 

varianta mea:un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos

 

INGREDIENTE

  • ciuperci,
  • cascaval,
  • sunca presata,
  • ou,
  • faina,
  • pesmet,
  • sare,
  • ulei,
  • cateva scobitori.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pane umplute:

Ciupercile se curata si se rupe codita.Cascavalul si sunca se taie bucatele. In palariile ciupercilor, se pune bucatele de cascaval de sunca si iar cascaval. Si apoi se unesc cate doua si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute. Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet. Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile. Se aseaza in cosuletele de rosii pregatite pt ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pane umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]