Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc

de Panacris in Porc, 15 Mar 2012 | 3532 vizualizari

 

O combinatie savuroasa!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g
  • cotlet de porc 500 g
  • ceapa galbena 1 bucata
  • ardei gras rosu
  • sare iodata
  • boia de ardei dulce
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc:

Ciupercile se spala si se taie fideluta. Ceapa  si ardeiul se curata, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei si apa, cca. 10 minute la foc potrivit. Se adauga carnea spalata, taiata felii mai mari si ciupercile taiate fideluta.  Se asezoneaza de sare, piper si boia, se adauga cca. 500 ml. apa si se lasa la fiert cca. 30 de minute la foc potrivit, neacoperit. Mancarica se serveste alaturi de piure de cartofi si compot de piersici. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci pleutorus cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu ciuperci si orez