Ciuperci sote

de JulyCris in Mancaruri de post, 6 Sep 2014 | 6005 vizualizari

 

Prima data am mancat asa niste ciupercute la mare… Si nici nu mi le luasem eu. Dar am gustat si mi-au placut tare mult. Dupa gust mi-am dat seama ca se faceau foarte, foarte simplu, asa ca am incercat si eu sa le fac acasa. Acum le fac constant pt ca se mananca rapid si sunt si o sursa considerabila de proteine.

 

INGREDIENTE

  •  1/2 kg ciuperci champignon
  • 3-4 linguri ulei
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote:

Spalam ciupercile, le curatam si le taiem in bucati potrivite.

Intr-o tigaie punem uleiul, apoi adaugam ciupercile si le lasam sa se caleasca bine. Isi vor lasa apa, lasam pana scade toata apa.

Adaugam sare si piper dupa gust iar la final adaugam usturoiul zdrobit si patrunjel verde.

Amestecam si servim ca garnitura langa o fripturica sau ca atare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

Pui cu portocale și lime la cuptor -  Rețeta simplă pentru un preparat savuros și aromat

pe 24.01 la 14:47

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci sote