Ciuperci trase in unt

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2013 | 9540 vizualizari

 

Ii plac lui George...........eu,dupa cum bine stiti ,nu sunt prietena cu ele!
Pot fi servite drept garnitura langa ceva carnita sau pot fi servite tare bine in zilele de post(daca untul este inlocuit cu ulei).

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci trase in unt:

Se curata, se spala  si se lasa la scurs ciupercile. Eu am lasat ciupercile intregi, cu codite cu tot, sunt mai aspectoase in farfurie.

Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei in care topim untul. Adaugam ciupercile, condimentam cu sare si piper, acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit pana cand ciupercile incep sa-si lase apa. Indepartam capacul, adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.

Asezonam cu patrunjel verde si...va invit la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci trase in unt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de Drob de ciuperci